Vă place ideea de aventură cu Casio Pro Trek WSD-F30 pe încheietura mâinii, dar nu credeți că este aspectul potrivit pentru dvs.? Marca lansează un design nou pe care îl puteți dori … dar este greu de găsit.

Casio Pro Trek WSD-F30SC tocmai a fost anunțat la Baselworld 2019 și oferă aceleași caracteristici ca ale ceasului original prezentat anul trecut.

Singurul care diferă este design-ul: are butoane de aur roz și un cadran albastru profund, cu un efect frumos. Este, de asemenea, mai mic decât ceasul original la 53,8 x 49,1 mm, comparativ cu dimensiunile standard ale ceasului de 57,7 x 52,9 mm.

De asemenea, vine cu o curea metalică – pe care o puteți vedea în fotografiile de mai jos – precum și un spate din oțel inoxidabil care se așează bine pe încheietura mâinii.

Încercarea de a găsi acest smartwatch poate fi dificilă, deoarece se lansează în luna iunie a acestui an.

Este mai scump decât ceasul original, prețurile încep de la 900 de dolari, un pic mai mult decât ceasul original care este în prezent la vânzare în întreaga lume la 550 $.

Casio Pro Trek WSD-F30 oferă un afișaj cu două straturi pentru îmbunătățirea duratei de viață a bateriei și software-ul Wear OS pentru a-l face unul dintre cele mai utile smartwatch-uri.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here