Browser-ul Opera adaugă VPN

Opera a anunțat că adaugă un VPN încorporat browserului său Opera pentru Android, în efortul de a proteja mai bine siguranța utilizatorilor online.

Compania este deja destul de familiarizată cu VPN-urile prin experiența oferită prin dezvoltarea Opera VPN aplicație VPN gratuită pentru Android (acum nu mai este disponibilă).

Acum, compania a făcut un pas înainte prin includerea unui VPN în browserul său Android, iar utilizatorii beta din întreaga lume vor fi primii care vor testa noua funcție.

Utilizatorii nu vor mai trebui să descarce o aplicație separată pentru a-și proteja dispozitivele printr-o soluție VPN, iar soluția de la Opera oferă și date nelimitate, iar compania a spus că nu va păstra jurnale de utilizare.

Locațiile sunt limitate în funcție de regiune și veți avea opțiunea de a vă conecta la servere din Europa, America sau Asia, deși nu veți putea alege o locație exactă a serverului în funcție de țară.

Cu toate acestea, pentru o aplicație VPN gratuită, soluția încorporată a Opera pare promițătoare și probabil alte companii vor urma exemplul.

More from author

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Related posts

Latest posts

Bucureşti, primul oraş din România cu 100% acoperire 5G în reţeaua Orange

Orange România anunţă extinderea reţelei 5G şi plasează Bucureşti în topul oraşelor europene din punct de vedere al conectivităţii, oferind acoperire 5G...

Samsung Galaxy A51 și A71, noi terminale 5G

Samsung a dezvăluit ieri noile smartphone-uri Galaxy A71 și Galaxy A51, adăugând conectivitate 5G și îmbunătățind inovațiile esențiale pentru seria Galaxy A....

Samsung va rezolva problema de funcționare a senzorului de amprentă din Galaxy S10

Samsung a recunoscut că Galaxy S10 poate avea probleme cu scanerul de amprente din ecran. Povestea a început săptămâna trecută, când unul...

Want to stay up to date with the latest news?

We would love to hear from you! Please fill in your details and we will stay in touch. It's that simple!