Opera a anunțat că adaugă un VPN încorporat browserului său Opera pentru Android, în efortul de a proteja mai bine siguranța utilizatorilor online.

Compania este deja destul de familiarizată cu VPN-urile prin experiența oferită prin dezvoltarea Opera VPN aplicație VPN gratuită pentru Android (acum nu mai este disponibilă).

Acum, compania a făcut un pas înainte prin includerea unui VPN în browserul său Android, iar utilizatorii beta din întreaga lume vor fi primii care vor testa noua funcție.

Utilizatorii nu vor mai trebui să descarce o aplicație separată pentru a-și proteja dispozitivele printr-o soluție VPN, iar soluția de la Opera oferă și date nelimitate, iar compania a spus că nu va păstra jurnale de utilizare.

Locațiile sunt limitate în funcție de regiune și veți avea opțiunea de a vă conecta la servere din Europa, America sau Asia, deși nu veți putea alege o locație exactă a serverului în funcție de țară.

Cu toate acestea, pentru o aplicație VPN gratuită, soluția încorporată a Opera pare promițătoare și probabil alte companii vor urma exemplul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here