Braț robotic din piese Lego

David Aguilar și-a construit un braț robotic folosind piese Lego după ce sa născut fără antebrațul drept din cauza unei boli genetice rare.

Adolescentul, în vârstă de 19 ani, care studiază bioingineria la „Universitat Internacional de Catalunya” din Spania, utilizează deja al patrulea model al protezei colorate și visul său este de a proiecta membre robotice accesibile pentru cei care au nevoie de ele.

Cândva jucăriile sale preferate, piesele de lego au devenit materialul de construcție pentru primul, încă foarte rudimentar, braț artificial la vârsta de nouă ani.

Cele mai recente modele sunt marcate cu MK urmate de un număr – un omagiu pentru super-eroul de benzi desenate Iron Man și costumele sale de armură MK.

Aguilar, care folosește piese Lego furnizate de un prieten, a afișat cu mândrie un braț robotic complet, roșu și galben, construit la vârsta de 18 ani.

More from author

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Related posts

Latest posts

Bucureşti, primul oraş din România cu 100% acoperire 5G în reţeaua Orange

Orange România anunţă extinderea reţelei 5G şi plasează Bucureşti în topul oraşelor europene din punct de vedere al conectivităţii, oferind acoperire 5G...

Samsung Galaxy A51 și A71, noi terminale 5G

Samsung a dezvăluit ieri noile smartphone-uri Galaxy A71 și Galaxy A51, adăugând conectivitate 5G și îmbunătățind inovațiile esențiale pentru seria Galaxy A....

Samsung va rezolva problema de funcționare a senzorului de amprentă din Galaxy S10

Samsung a recunoscut că Galaxy S10 poate avea probleme cu scanerul de amprente din ecran. Povestea a început săptămâna trecută, când unul...

Want to stay up to date with the latest news?

We would love to hear from you! Please fill in your details and we will stay in touch. It's that simple!