Google face unele modificări la Asistent pentru a vă ajuta să obțineți mai mult. Compania introduce noi tipuri de rezultate care vă ajută să faceți mai mult fără a fi nevoie de fapt să părăsiți Asistentul.

Votează pentru Asistent Google în limba română

Google afirmă că noua actualizare face ferestrele cu rezultate „să reprezinte în mod clar informațiile cheie” pe care le căutați. De asemenea, introduce o nouă interfață pentru anumite categorii cum ar fi evenimente, unde veți vedea, de exemplu, o listă directă de evenimente într-o anumită zonă. Dar, mai important, adaugă o serie de instrumente noi cum ar fi un alegerea culorii, un calculator ipotecar, un metronom pentru muzică și un nivel de bule care poate fi folosit direct din Asistent.

Și pentru răspunsurile care vin de pe web, Google îmbunătățește interfața pentru a vă arăta „setul complet” de rezultate de căutare de pe web. Compania folosește și aceasta ca o modalitate de a introduce anunțuri în rezultatele căutării, așa că acum când îl întrebați pe Asistent pentru ceva și găsește rezultatele de pe web, veți vedea răspunsurile obișnuite, împreună cu un link sponsorizat în partea de sus:

Noile rezultate interactive vor fi câteva adăugiri bine primite, dar va fi interesant să vedem cât de deranjante sunt noile anunțuri care vin împreună cu rezultatele căutării.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here