Nu este un secret faptul că producătorii de telefoane se uită la telefoanele pliabile ca fiind următoarea evoluție importantă în designul smartphone-urilor, cu dispozitive ca Samsung Galaxy Fold și Huawei Mate X.

Acum, se pare că Apple se pregătește să se alăture revoluției telefonului pliabil, iar Oficiul de Brevete al SUA publică o brevetare care oferă dovezi suplimentare că un iPhone pliabil se află în prezent în fabrică, după cum a raportat Patently Apple.

Aici am scris despre un alt brevet pentru un iPhone pliabil

Cea mai recentă cerere de brevet este concentrată exclusiv pe un sistem de încălzire intern pentru balamaua dispozitivului pliabil. Aparent, compania din Cupertino încearcă să împiedice crăparea afișajelor pliabile la rece prin aducerea căldurii în amestec.

„Pentru a facilita încovoierea în jurul axei de îndoire fără deteriorare atunci când ecranul este rece, o porțiune a ecranului care se suprapune peste axa de îndoire poate fi încălzită selectiv”, spune cererea Apple, care poate fi citită pe Justia Patents.

Brevet iPhone pliabil – Foto: Patently Apple

Conform cererii, „axa de încovoiere poate fi autoîncălzită prin iluminarea pixelilor în porțiunea afișajului care suprapun axa de încovoiere sau poate fi încălzită folosind un element de încălzire sau altă structură de încălzire care asigură căldură porțiunii suprapunerii afișajului pe axa de îndoire. „

Acesta nu este singurul brevet și desigur, nu există nici o posibilitate de a ști dacă vreunul dintre aceste brevete va fi efectiv utilizat, deoarece cererea de brevet de invenție datează din decembrie 2017.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here