După câteva luni de speculații, Apple a lansat noile caști wireless AirPods 2, care oferă o viață îmbunătățită a bateriei, asistență Siri și opțional încărcare fără fir.

La prima vedere, noile AirPods 2 sunt foarte asemănătoare cu cele originale Apple AirPods. Din nou, sunt complet fără cablu, bateria se încarcă dintr-o carcasă de încărcare dar sub capotă găsim altceva.

Primul este un nou cip H1 pe care Apple la construit special pentru căști. Îmbunătățește timpul de asociere a conectivității, precum și eficiența duratei de viață a bateriei, Apple susține că vă va oferi 50% mai mult timp de convorbiri hands-free. AirPod-urile originale au oferit cinci ore de utilizare, cu o durată totală de viață a bateriei de 24 de ore, luând în considerare și capacitatea cutiei de încărcare, pentru comparație.

Apple Airpods 2
Apple Airpods 2

O nouă cutie și Siri pentru Apple Airpods 2

Dincolo de durata de viață a bateriei, cea mai semnificativă adăugare este aceea a funcționalității hands-free „Hey Siri”. Cu AirPods 2 în urechile voastre veți putea folosi comanda vocală pentru a plasa apeluri, pentru a schimba melodii și mai mult – în esență orice poate face Siri direct din AirPods 2, fără a fi nevoie să scoateți iPhone-ul afară.

În ceea ce privește calitatea sunetului, Apple nu a dezvăluit încă diferențele dintre generații. Vă vom ține la curent despre cum sună AirPods 2 odată ce vor fi testate.

Caștile AirPods 2 sunt ivrate cu o cutie standard de încărcare, deși Apple introduce și o nouă cutie cu încărcare fără fir, folosind dispozitive de încărcare compatibile Qi pentru a încărca cutia fără a fi nevoie de un cablu.

AirPods 2 sunt disponibile acum, la pretul de 159 $ cu carcasa standard de încărcare și 199 $ cu noua cutie cu încărcare wireless inclusă în pachet. Cutia cu încărcare fără fir poate fi cumpărată separat pentru 79 $.

Dacă doriți să personalizați cutia, puteți adăuga o gravură personală la checkout de pe Apple.com.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here