Apple a lansat noul iPad Air și noul iPad Mini cu suport pentru Apple Pencil

Apple a anunțat astăzi actualizările la linia iPad, lansează noul iPad Mini și noul iPad Air, cu un ecran de 10.5 inch. iPad Air are un design mai subțire, cu un afișaj de 10,5 inch și cipul Apple A12 Bionic.

iPad Mini păstrează același ecran de 7,9 inch, dar primește același A12. Atât Air cât și Mini sunt compatibile cu Apple Pencil (99 dolari) de prima generație. iPad Mini pornește de la 399 dolari pentru modelul de 64 GB, iar Air pornește de la 499 dolari. Puteți să le comandați astăzi de la Apple.com, în România nu sunt disponibile momentan.

iPad Air
iPad Air cu Apple Pencil/Smart Keyboard 

În plus față de creșterea performanței, iPad Air are un ecran complet laminat True Tone cu o rezoluție de 2224 × 1668. În majoritatea modurilor, acesta este un succesor direct al iPad Pro 10.5-inchi, care nu se mai fabrică. Este oferit în opțiuni de stocare de 64 GB sau 256 GB și este disponibil în finisaje de auriu, argintiu și gri. Cu toate acestea, acesta nu se mândrește cu o rată de reîmprospătare ProMotion de 120 Hz sau cu o matrice de boxe quad, cum are iPad Pro de 10,5 inchi.

Apple vinde, de asemenea, o tastatură inteligentă pentru noul iPad Air. Are încă un buton de Touch ID, un jack pentru căști și un conector lighting. Cu toate acestea, procesorul A12 este un pas imens în performanță (nu este un rival pentru procesorul A12X găsit în iPad Pro) și Apple Pencil/Smart Keyboard permit creșterea productivității.

iPad Air
iPad Air

Oarecum justificarea titlului „Air”, iPad Air de 10,5 inchi este mult mai subțire și este mai ușor decât iPad-ul de 329 de dolari. Acesta cântărește 456 grame și este subțire, are 6,1 milimetri, comparativ cu iPad-ul entry-level de 469 grame și 7,5 mm grosime.

iPad Mini a primit un upgrade semnificativ, necesar, comparativ cu ultima generație de iPad Mini 4 2015. Suportul pentru Apple Pencil este de asemenea util, dar acestea par a fi singurele schimbări majore.

iPad Mini
iPad Mini

Noul iPad mini este de asemenea disponibil în configurații de 64 GB și 256 GB, în argintiu, în gri și în auriu.

Ca întotdeauna, noile modele iPad sunt disponibile în Wi-Fi și Wi-Fi + GSM. Familia iPad cuprinde acum iPad Pro de 11 inchi și 12.9 inchi, iPad Air (10.5 inchi), iPad (9.7-inchi) și iPad mini (7.9-inchi). iPad Pro 10.5-inch și iPad mini 4 nu mai sunt vândute.

More from author

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Related posts

Latest posts

Bucureşti, primul oraş din România cu 100% acoperire 5G în reţeaua Orange

Orange România anunţă extinderea reţelei 5G şi plasează Bucureşti în topul oraşelor europene din punct de vedere al conectivităţii, oferind acoperire 5G...

Samsung Galaxy A51 și A71, noi terminale 5G

Samsung a dezvăluit ieri noile smartphone-uri Galaxy A71 și Galaxy A51, adăugând conectivitate 5G și îmbunătățind inovațiile esențiale pentru seria Galaxy A....

Samsung va rezolva problema de funcționare a senzorului de amprentă din Galaxy S10

Samsung a recunoscut că Galaxy S10 poate avea probleme cu scanerul de amprente din ecran. Povestea a început săptămâna trecută, când unul...

Want to stay up to date with the latest news?

We would love to hear from you! Please fill in your details and we will stay in touch. It's that simple!