Apex Legends are 25 de milioane de jucători după o săptămână

Apex Legends, jocul de luptă gratuit de la creatorii Titanfall, a trecut de 25 de milioane de jucători înregistrați după o săptămână de la lansare, a anunțat dezvoltatorul Respawn Entertainment în această după-amiază.

Această cifră demonstreaza cât de popular a devenit jocul într-un timp atât de scurt; la doar trei zile după lansare, Apex Legends a trecut pragul de 10 milioane jucători. În plus, jocul a înregistrat „peste” 2 milioane de jucători concurenți în acest weekend trecut, a remarcat CEO Respawn Vince Zampella pe Twitter.

Acum, desigur, jocul este gratuit și disponibil pe console și pe PC, ceea ce face ca acesta să nu fie ușor comparabil cu vânzările standard de jocuri video.

Dar, comparativ cu cel mai mare competitor Fortnite, Apex Legends pare că se dezvoltă mult mai repede, cel puțin într-o perioadă scurtă de timp. Fortnite, dezvoltat de cei de la Epic Games, în ianuarie 2018 avea 45 de milioane de jucători înregistrați pe console și pe PC după aproximativ patru luni pe piață.

De atunci, Fortnite a crescut, numărând mai mult de 200 de milioane de jucători începând cu luna noiembrie a anului trecut datorită versiunilor sale iOS și Android și a caracteristicilor sale cross-platform și cross-progress.

Acestea sunt ambele elemente pe care Apex Legends nu are intenția să le adauge în curând, au declarat cei de la Respawn la un eveniment de presă înainte de lansarea jocului. Așadar, am putea vedea numărul jucătorilor Apex Legends stagnînd la un moment dat, pentru că nu va crește prin adăugarea jucătorilor de pe smartphone.

„De când am lansat săptămâna trecută Apex Legends, am văzut crearea unei comunități Apex Legends, care este încântată, prosperă și plină de feedback și idei extraordinare. Scopul nostru este să construim acest joc împreună cu dvs., comunitatea noastră, așa că continuați să ne oferiți feedbackul dvs. pentru că într-adevăr ascultăm „, a scris Zampella într-un post pe blog.

More from author

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Related posts

Latest posts

Bucureşti, primul oraş din România cu 100% acoperire 5G în reţeaua Orange

Orange România anunţă extinderea reţelei 5G şi plasează Bucureşti în topul oraşelor europene din punct de vedere al conectivităţii, oferind acoperire 5G...

Samsung Galaxy A51 și A71, noi terminale 5G

Samsung a dezvăluit ieri noile smartphone-uri Galaxy A71 și Galaxy A51, adăugând conectivitate 5G și îmbunătățind inovațiile esențiale pentru seria Galaxy A....

Samsung va rezolva problema de funcționare a senzorului de amprentă din Galaxy S10

Samsung a recunoscut că Galaxy S10 poate avea probleme cu scanerul de amprente din ecran. Povestea a început săptămâna trecută, când unul...

Want to stay up to date with the latest news?

We would love to hear from you! Please fill in your details and we will stay in touch. It's that simple!