Apex Legends, jocul de luptă gratuit de la creatorii Titanfall, a trecut de 25 de milioane de jucători înregistrați după o săptămână de la lansare, a anunțat dezvoltatorul Respawn Entertainment în această după-amiază.

Această cifră demonstreaza cât de popular a devenit jocul într-un timp atât de scurt; la doar trei zile după lansare, Apex Legends a trecut pragul de 10 milioane jucători. În plus, jocul a înregistrat „peste” 2 milioane de jucători concurenți în acest weekend trecut, a remarcat CEO Respawn Vince Zampella pe Twitter.

Acum, desigur, jocul este gratuit și disponibil pe console și pe PC, ceea ce face ca acesta să nu fie ușor comparabil cu vânzările standard de jocuri video.

Dar, comparativ cu cel mai mare competitor Fortnite, Apex Legends pare că se dezvoltă mult mai repede, cel puțin într-o perioadă scurtă de timp. Fortnite, dezvoltat de cei de la Epic Games, în ianuarie 2018 avea 45 de milioane de jucători înregistrați pe console și pe PC după aproximativ patru luni pe piață.

De atunci, Fortnite a crescut, numărând mai mult de 200 de milioane de jucători începând cu luna noiembrie a anului trecut datorită versiunilor sale iOS și Android și a caracteristicilor sale cross-platform și cross-progress.

Acestea sunt ambele elemente pe care Apex Legends nu are intenția să le adauge în curând, au declarat cei de la Respawn la un eveniment de presă înainte de lansarea jocului. Așadar, am putea vedea numărul jucătorilor Apex Legends stagnînd la un moment dat, pentru că nu va crește prin adăugarea jucătorilor de pe smartphone.

„De când am lansat săptămâna trecută Apex Legends, am văzut crearea unei comunități Apex Legends, care este încântată, prosperă și plină de feedback și idei extraordinare. Scopul nostru este să construim acest joc împreună cu dvs., comunitatea noastră, așa că continuați să ne oferiți feedbackul dvs. pentru că într-adevăr ascultăm „, a scris Zampella într-un post pe blog.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here