Adio Toshiba, salut Dynabook!

Toshiba a anunțat că își redenumi operațiunile de telefonie mobilă și IoT din SUA și din UE în Dynabook America și respectiv Dynabook Europe.

Deși relativ necunoscută în SUA și Europa, în Japonia, marca Dynabook este bine stabilită și reprezintă peste 30 de ani de inovații și produse premiate.

Unele dintre tehnologiile introduse în lume de către companie includ TFT Color Display, unitate optică integrată, andocare fără fir, procesor Quad Core HD și un afișaj de 4K într-un laptop.

Pentru a maximiza puterea mărcii, Dynabook America și Europa intenționează să continue să utilizeze sub-mărcile populare Portégé, Tecra și DynaEdge pentru computerele mobile premiate și pentru soluțiile emergente.

Dynabook intenționează să își dezvolte portofoliul de produse și soluții, precum și să lanseze noi produse cu noul său branding în al doilea trimestru al acestui an.

Vicepreședintele Dynabook America, Takayuki Tono a explicat semnificația numelui Dynabook, spunând:

Desi numele nostru se schimba, suntem încă compania care a introdus in 1985 primul laptop din lume și a pionierat adoptarea a mai mult de 30 de tehnologii din lume, inclusiv design, baterie, display și descoperiri wireless, care au modelat laptopul modern. Vom continua să reinventăm mobilitatea, să extindem portofoliul IoT și AR Smart Glasses și să oferim suport de clasă mondială pentru a ajuta la îmbunătățirea capacității clienților noștri de a lucra mai inteligent și de a realiza mai mult „.

 

More from author

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Related posts

Latest posts

Bucureşti, primul oraş din România cu 100% acoperire 5G în reţeaua Orange

Orange România anunţă extinderea reţelei 5G şi plasează Bucureşti în topul oraşelor europene din punct de vedere al conectivităţii, oferind acoperire 5G...

Samsung Galaxy A51 și A71, noi terminale 5G

Samsung a dezvăluit ieri noile smartphone-uri Galaxy A71 și Galaxy A51, adăugând conectivitate 5G și îmbunătățind inovațiile esențiale pentru seria Galaxy A....

Samsung va rezolva problema de funcționare a senzorului de amprentă din Galaxy S10

Samsung a recunoscut că Galaxy S10 poate avea probleme cu scanerul de amprente din ecran. Povestea a început săptămâna trecută, când unul...

Want to stay up to date with the latest news?

We would love to hear from you! Please fill in your details and we will stay in touch. It's that simple!