Acum puteți controla cine vă poate adăuga la un grup WhatsApp

Deținut de Facebook, WhatsApp a anunțat o nouă caracteristică de confidențialitate care vă permite să controlați cine vă poate adăuga la un grup.

Opțiunea de a gestiona această funcție este ascunsă în meniul Setări> Cont> Confidențialitate> Grupuri. Acolo veți vedea alte trei opțiuni – „Toată lumea”, „Contactele mele” și „Nimeni”.

Dacă alegeți „Toată lumea”, toți cei care vă vor adăuga numărul de lucru WhatsApp vă vor adăuga la un grup. Opțiunea „Contactele mele” va limita opțiunea la persoanele ale căror numere sunt deja salvate în contactele dvs. Și alegerea opțiunii „Nimeni” va împiedica pe toată lumea să vă adauge la un grup.

Cei care nu vă pot adăuga la un grup vă vor putea trimite o invitație privată pentru a vă alătura unui grup. Veți avea apoi 72 de ore pentru a accepta invitația după care invitația va expira.

Această caracteristică este disponibilă pentru utilizatori cu cea mai recentă versiune a WhatsApp și va ajunge la toată lumea de pe glob în următoarele săptămâni.

More from author

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Related posts

Latest posts

Bucureşti, primul oraş din România cu 100% acoperire 5G în reţeaua Orange

Orange România anunţă extinderea reţelei 5G şi plasează Bucureşti în topul oraşelor europene din punct de vedere al conectivităţii, oferind acoperire 5G...

Samsung Galaxy A51 și A71, noi terminale 5G

Samsung a dezvăluit ieri noile smartphone-uri Galaxy A71 și Galaxy A51, adăugând conectivitate 5G și îmbunătățind inovațiile esențiale pentru seria Galaxy A....

Samsung va rezolva problema de funcționare a senzorului de amprentă din Galaxy S10

Samsung a recunoscut că Galaxy S10 poate avea probleme cu scanerul de amprente din ecran. Povestea a început săptămâna trecută, când unul...

Want to stay up to date with the latest news?

We would love to hear from you! Please fill in your details and we will stay in touch. It's that simple!