Actualizarea Google adaugă în liniște o nouă caracteristică aplicației Maps, care nu este o coincidență una dintre cele mai populare caracteristici Waze – abilitatea de a raporta accidentele și limitările de viteză în timp ce vă aflați în trafic.

Actualizarea importantă nu a fost anunțată oficial de Google, dar 9to5google raportează mai mulți utilizatori Reddit pot utiliza acum această caracteristică.

Deși acest lucru nu este cu adevărat nou pentru utilizatorii Maps, Google a început recent o utilizare mai extinsă. În cazul în care vă întrebați dacă merită sau nu să utilizați în continuare Waze sau să treceți pe Google Maps, merită menționat că prima permite utilizatorilor să raporteze despre pericole, închiderea drumurilor și prețurile la combustibil.

Din păcate, nu există nici o idee despre locul în care noua funcție este lansată și când Google o va face disponibilă pentru toată lumea. Ceea ce știm este că este disponibilă numai pe dispozitivele Android în acest moment.

Nu trebuie să căutați o nouă versiune a Google Maps în Magazinul Play, deoarece aceasta este o actualizare de la server, deci dacă vedeți o nouă pictogramă în aplicație care vă permite să raportați accidentele și limitările de viteză, înseamnă că ați primit actualizarea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here