Cum faci un rost de un telefon nou la un preț redus? Vinde-ți vechiul telefon.

Este posibil să nu aveți la fel de multe telefoane vechi care stau într-un sertar, dar majoritatea site-urilor comerciale acceptă acum tablete, trackere de fitness și smartwatch-uri. Pentru a va putea cumpăra un produs cu cea mai recentă și cea mai bună tehnologie, profitați de site-urile web care vă vor oferi bani sau vouchere sau carduri cadou, în schimbul produselor electronice voastre vechi . Prețurile oferite sunt, de obicei, puțin mai mici decât cele pe care le-ați putea vinde în mod direct dispozitivului pentru cum ar fi Swappa sau Craigslist, dar nu trebuie să vă ocupați de dificultatea negocierii unui preț, de plată pentru transport sau de taxele pe care unele servicii le percep .

Amazon Trade-In

Mod de plată: card cadou Amazon

Timp de plata : Două zile lucrătoare după ce Amazon primește produsul. Amazon este un site ce se ocupa de vânzarea cu amănuntul.

Căutați un element, introduceți toate detaliile necesare (spațiu de stocare, dimensiunea ecranului și așa mai departe) și apoi selectați starea dispozitivului. Amazon va face apoi o ofertă și, dacă îl acceptați, furnizați o etichetă de expediere pentru articol. Odată ce ați expediat articolul, Amazon o va inspecta pentru a vă asigura că elementul corespunde descrierii dvs. originale. În cazul în care totul e ok contul dvs. Amazon este creditat cu un card cadou Amazon pentru suma ofertei. Dacă articolul este în stare mai bună decât ați descris, Amazon promite să vă plătească mai mult. Cardul cadou este de obicei disponibil în decurs de două zile lucrătoare după ce Amazon primește expedierea.


Dezavantajul? Banii tăi sunt blocați în contul tău Amazon.

Apple GiveBack

Modalitate de plată: card cadou Apple Store

Timp de plata: Instant dacă se face într-un magazin Apple. Două până la trei săptămâni, dacă se face online Apple va prelua comerțul cu dispozitive dintr-o gamă largă de companii, nu doar de propria sa companie. Puteți merge fie într-un magazin Apple, fie puteți utiliza serviciul online Apple. În prezent, Apple va accepta telefoane, tablete, computere, ceasuri și alte dispozitive. Dacă compania nu are o ofertă de tranzacționare pentru dispozitivul dvs., vă va întreba dacă doriți să o reciclați gratuit. Vizitați site-ul sau un magazin de vânzare cu amănuntul Apple pentru a începe procesul de tranzacționare. Utilizarea Apple pentru a tranzacționa pe dispozitivele vechi și pentru a obține niște bani are sens dacă doriți să rămâneți în ecosistemul Apple sau dacă faceți saltul de pe Android. Cu toate acestea, nu puteți utiliza cardul cadou Apple Store pentru a cumpăra un dispozitiv Samsung, de exemplu.

BEST Buy-trade

Mod de plată: cardul cadou Best Buy

Timp de întoarcere: 10 zile lucrătoare

Odată ce ați completat chestionarul, instrumentul va estima valoarea elementului. Suma oferita, dacă alegeți să acceptați oferta, va fi acordată numai ca un card cadou Best Buy. Puteți fie să expediați articolul la Best Buy utilizând o etichetă preplătită, fie să găsiți un magazin local care acceptă tranzacții în magazin. Cumpărarea la Best Buy este mai lentă decât celelalte servicii, dar compania acceptă aproape orice tip de dispozitiv electronic pe care îl vinde. Aveți posibilitatea să faceți schimb de jocuri video și un iPhone (1.000 dolari la Amazon) în același timp, de exemplu. Și dacă o faceți în magazin, veți primi un card cadou Best Buy fără să așteptați.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here